4 mars, 2022 Maria 0Comment

Är du också intresserad av lite olika utvalda viner som kan passa till olika sorters mat eller efterrätter? Ett av de mest spännande – och goda – inslagen vid middagen är när man kan prova lite olika viner. Man kan till och med prova några åt gången och se vilken sort som passar bäst till en viss maträtt. Man silar vinet lite i munnen och maten och vinet ger en speciell eftersmak – och så provar man nästa sort. Sedan väljer man. Mycket gott blir det!

De bästa vinlådorna

Var köper du olika sorters viner utvalda av experter? Olika sorter i samma låda, en ”vinlåda”? Det finns ett antal bra vinsajter, varav nätvinhandlaren Vinoteket är en av de ledande sajterna för vinlådor. De har massor med goda och spännande smaker som du kan prova. Du kan exempelvis välja en blandad vinlåda, en så kallad ”tema-låda” som kan innehålla både rött och vitt vin om du önskar det. Vinlådorna kan ha allt ifrån sex flaskor och upp till tio – och du kan också välja en ”märkeslåda”. Vinoteket är bland annat exklusiv återförsäljare i Sverige av sydafrikanska vinproducenten Man som har en samling smakrika rödviner och ett vegetariskt vitt vin i sin låda. Vinet smakar skyhögt mycket godare än priset visar!

Men det finns många intressanta lådor hos Vinoteket.

Vinoteket – samlingsplats för den som gillar vin

Vinoteket startade för 18 år sedan med avsikten att flytta vinet närmare svenskarna på ett bekvämt och enkelt vis. Idag är Vinoteket en av landets ledande vinsajter. Här kan du hitta de riktiga vinpärlorna från små familjedrivna vingårdar, men även från de stora producenterna. Det finns även alkoholfritt vin i sortimentet, samt vin med lägre klimatavtryck. Det finns mycket information på Vinotekets sajt och goda möjligheter att utforska och lära sig mer om vinsorterna.

Nyhetsbrev

Om du vill hålla dig uppdaterad på Vinotekets vinsortiment kan du prenumerera på sajtens nyhetsbrev där Vinotekets sommelierer ger tips och berättar om vinerna. Det är ett lättsamt och bra nyhetsbrev för den som är vinintresserad. Sedan kan du enkelt beställa vinet online hos Vinoteket, de har en trygg och certifierad e-handelsplattform.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *